Află 8 lucruri interesante despre BTS

 

lucruri interesante despre BTS

Dacă faci parte din „armată” (cei mai înfocați fani BTS), atunci băieții ăștia nu mai au nevoie de prezentare pentru tine. Dacă, însă, nu știi prea multe despre pop-ul coreean, îți spunem doar că sunt un adevărat fenomen mondial cu milioane de fani extrem de dedicați și loiali. 

 

Iată 7 lucruri interesante pe care le-am pregătit pentru tine, despre senzația K-pop numită BTS.

Ești army, blink (sau poate faci parte din fun base-ul unei alte trupe)? Nu ai ascultat niciodată k-pop și te întrebi ce-i cu toată agitația asta despre acești băieți și fete plini de energie?

În orice caz, îți recomand cu căldură acest videoclip. În el vei afla despre istoria acestui gen de muzică, popularitatea de care se bucură în toată lumea și care unii dintre cei mai faimoși reprezentanți ai săi, precum BTS, EXO, SEVENTEEN, Monsta X și alții.

istoria kpop eduboom

1. Melodiile  BTS abordează adesea teme esențiale din viață

Știm că, dacă ești „army”, probabil că știi o mare parte din coregrafie și cânți cu îndrăzneală „On” sau „DNA” în fața oglinzii. Nu te învinovățim, aceste momente sunt cu siguranță amuzante (ar fi și mai amuzant dacă lângă tine ar fi un coreean care să-ți audă pronunția).

Cei care sunt acum familiarizați cu BTS s-ar putea să nu-și dea seama că în spatele ritmului plin de energie și a atmosferei optimiste, se ascunde uneori, altceva.

Lucrările trupei abordează adesea subiecte importante, precum hărțuirea, inegalitatea socială, sănătatea mintală și rolul femeii moderne în societate. Probleme care merită, cu adevărat, să fie dezbătute mai mult în vremurile astea. 

 

2.  Află mai multe

 

 

3. Turneul lor mondial a fost amânat din cauza coronavirusului

Pandemia care a zguduit lumea în ultimii doi ani, au avut consecințe mai puțin plăcute pentru trupă, BTS fiind nevoită să își amâne turneul mondial „Map Of The Soul”.

Iată ce a declarat pentru Billboard Big Hit, compania din spatele tinerilor artiști:

„Decizia de a amâna turneul a fost luată, în primul rând, în ideea de a asigura siguranța și sănătatea artiștilor și fanilor noștri”.

Pentru a-i liniști pe fanii numeroșii  „Army” cu inima frântă, Big Hit a transmis: „Trebuie să creăm noi modalități prin care artiștii să interacționeze cu fanii lor”.

În astfel de momente, spunem „Trăiască internetul și posibilitățile aproape nelimitate ale unui „concert” personal online pe YouTube”.

 

4. În februarie 2019 BTS a devenit prima trupă coreană nominalizată la premii muzicale Grammy.

 

5. Lui J-Hope îi place „Singur acasă”

Imaginează-ți: este Crăciunul, spiritul sărbătorilor și mirosul de prăjituri proaspăt coapte umple casa. Îți despachetezi cadourile cu o euforie nedisimulată (3/5 sunt din nou ciorapi) și deschizi televizorul pentru a găsi ceva care să contribuie la atmosfera de sărbătoare și… Macaulay Culkin îi prinde din nou în capcană pe aceiași hoți nefericiți – dezamăgire, nu-i așa? Nu și dacă te numești J-Hope sau RM (Real Me, numele de scenă a lui Kim Namjoon).

Într-un interviu acordat lui Jimmy Fallon în metroul din New York, băieții și-au împărtășit  impresiile despre Big Apple. Atmosfera l-a făcut pe J-Hope să-și amintească imediat de Home Alone 2 și a declarat că iubește acest film iconic. RM a mai spus că această comedie a devenit film clasic și în Coreea. 

 

6. Suga de la BTS nu are tatuaje, pentru că se ocupă de voluntariat și consideră că tatuajele nu lasă  impresie bună

 

7. Dacă nu ar fi fost în BTS, Jungkook ar fi fost gamer  profesionist.

În același interviu cu Jimmy Fallon, prezentatorul le-a întrebat pe vedete ce ar face dacă n-ar face parte din  grup. V a spus  că i-ar fi plăcut să fie saxofonist. J-Hope a ales tenisul, în timp ce Jimin a glumit cu americanul Jimmy Fallon, spunându-i că ar urma profesia americanului și ar deveni prezentator TV (Suga intervine cu minunatul „Jimin Fallon”). Jung-kook, pe de altă parte, a spus că se vede un gamer profesionist.

Va reuși? Cu siguranță nu este ușor să fii un jucător de top în lumea jocurilor. Cu toate acestea, ceva ne spune că dacă depui efort, sau „sânge, sudoare și lacrimi”, ar putea ajunge în vârf.

 

8. BTS aduce venituri uriașe economiei coreene

Cât valorează cei de la BTS? Dacă îi întrebi pe fanii lor loiali, ei spun că sunt neprețuiți. Cu toate acestea, dacă ne uităm la sumele de bani pe care grupul îl generează pentru Coreea de Sud, ne întâlnim cu o cifră înspăimântătoare – 3,6 miliarde pe an (conform Dailymail în 2018). Potrivit aceluiași articol, 1 din 13 turiști vizitează țara din cauza grupului.

Dacă astfel de articole îți plac, suntem ochi și urechi la sugestii. Spune-ne în comentarii care este următoarea persoană sau grup despre care ai dori să afli mai multe lucruri interesante!

Până atunci, însă, intră acum pe eduboom și descoperă o mulțime de curiozități în tutorialele video ”Valoros și interesant”.

eduboom


 

Urmărește toate noutățile de pe eduboom și în Facebook și Instagram!

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.