5 idei de hobby-uri neobișnuitе în timpul verii

 

idei de hobby eduboom

Activități utile și interesante

Vacanța de vară e în toi și odată cu ea, și cele mai preferate momente de relaxare și chiar de lenevire. 🙂

Planurile de călătorie în familie sunt deja făcute – poate câteva zile la mare sau o vizită la bunici la țară?

Eduboom este sigur că ți-ai pregătit și lista de cărți pe care să le citești în vară, dar ai idee de un nou hobby pentru a scăpa de plictiseală?

Nu te-ai gândit la asta, nu-i așa? Și nici nu trebuie, pentru că ți-am pregătit noi o listă de activități foarte interesante și neobișnuite, care să-ți asigure distracția și să te bucure în zilele însorite de vară.

 

1️⃣ Arbore genealogic

Am vorbit puțin mai înainte de bunicii tăi, dar știi cine erau părinții lor și ce au făcut? Roagă-i să-ți povestească mai multe despre ei, uită-te la fotografii de demult, scrisori și obiecte vechi.

Mergi în jos în arborele genealogic și încearcă să-ți completezi cunoștințele. În acest fel, s-ar putea să descoperiți împreună că sunteți înrudit cu cineva foarte interesant sau chiar vestit.

 

2️⃣ Grădinărit

Locuiești la bloc, nu într-o casă, dar ți-ai dorit dintotdeauna să ai o grădină de care să ai grijă. Ai putea să te organizați împreună cu alți copii și tineri și să faceți o mică grădină undeva în cartier, de care să aveți grijă împreună.

 

3️⃣ O nouă limbă străină

Te-ai săturat de engleză și germană și îți dorești să ai cel puțin cunoștințe de bază într-o altă limbă străină? De ce să nu îți faci timp în această vară pentru a le învăța niște cuvinte și expresii utile? 

idei hobby eduboom

4️⃣ Origami

Această artă din hârtie dă frâu liber imaginației. Dacă îți place meșterești diferite lucruri cu mâinile, atunci creează forme frumoase din hârtie pentru bucuria ta și a altora.

 

5️⃣ Case vechi

Dacă îți place să te plimbi pe străzi, acest nou hobby ți se potrivește perfect. Plimbă-te prin cartier, uită-te cu atenție la clădiri și descoperă case vechi și frumoase.

Întreabă pe cei care locuiesc în zonă, caută pe internet și află cine a locuit în ele și când au fost construite. Este posibil să afli multe povești fascinante.

 

Chiar dacă este perioada de vacanță și de relaxare, știți că noi, cei de la eduboom îți suntem alături pentru ca tu să nu te plictisești deloc. 

Între timp, poți continua să mai înveți câteva ceva nou din lecțiile video și în timpul verii, dacă te-ai înregistrat în platformă și ai un abonament activ. 

Sau te poți uita la tutorialele noastre video, unde găsești o mulțime de lucruri interesante din diferite domenii.

Intră pe platformă și le vei descoperi singur!

eduboom


Urmărește toate noutățile de pe eduboom și în Facebook și Instagram!

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.