Misiunea eduboom

Misiunea eduboom este să facă învățarea interesantă și pe înțelesul tuturor. Folosim un limbaj accesibil și metode actuale pentru a-i ajuta pe elevi să învețe mai repede și mai efectiv, să-și dezvolte abilitățile, să-și atingă scopurile și să-și împlinească visurile. Împreună facem lumea mai bună!

Tu ești eroul, eduboom doar te ajută!

Elevii din ziua de azi preferă ca lecțiile să fie cât mai atractive și interesante. Ei vor să învețe repede și ușor, iar rezultatele vor fi maxime dacă modul de învățare este cât mai atrăgător, dinamic și vesel.

Eduboom oferă o modalitate nouă și placută de învățare - prin lecții video scurte, concise și teste pe înțelesul tuturor. Formatul scurt al lecțiilor video permite elevilor o trecere rapidă prin tot materialul necesar. În același timp, ei rețin tot ce e mai important din fiecare lecție. Testele de la finalul lecțiilor video îi ajută să își verifice imediat cunoștințele și să elimine eventualele lacune în procesul de învățare.

Cu ajutorul lecțiilor video și testelor eduboom.ro, elevii învață ușor și eficace, în timp ce se distrează. Combinația dintre animația veselă, audio-ul atrăgător și nenumăratele exemple din viața reală fac din procesul de învățare o adevărată plăcere, demonstrându-le elevilor că ceea ce învață are aplicabilitate în viața reală. Vizionarea constantă a lecțiilor video și rezolvarea testelor stârnesc curiozitatea elevilor, îi ajută să își formeze obiceiuri de învățare și creează o atitudine sănătoasă față de învățare, pe care o vor avea pe parcursul întregii vieți.

eduboom pentru elevi

Visul și dorința fiecărui elev este să aibă note bune la școală, dar să îi rămână timp și pentru prieteni și hobby-uri. Cu eduboom.ro înveți ușor și efectiv, cu ajutorul lecțiilor video și testelor interesante și ușor de ințeles. În acest fel, învățarea devine nu doar ceva plăcut și ușor, dar te pregătești mult mai repede pentru școală, și îți rămâne timp și pentru activitățile preferate!

eduboom pentru părinți

Cea mai mare dorință a fiecărui părinte este de a-i asigura copilului o educație bună și o viață fericită. Exact aceasta este și misiunea noastră! Eduboom.ro va stârni interesul copilului Dvs. și îl va ajuta să-și îmbunătățească notele de la școală. În acest fel, veți economisi timpul și banii dați pentru meditații.

eduboom pentru profesori

Succesul elevilor este cea mai mare recompensă pentru fiecare profesor. Eduboom.ro vă ajută să prezentați lecțiile într-o formă atractivă și eficace. Elevii Dumneavoastră își vor îmbunătăți considerabil succesul la învățătură, vor îndrăgi materia și stilul Dvs. de predare.

Activități

Noi, echipa eduboom.ro îi ajutăm pe elevi să fie fericiți și să aibă succes! Pentru a-l ajuta pe fiecare elev în parte să învețe și să se dezvolte, am creat o platformă educațională care să vină în sprijinul lor, al profesorilor și al părinților. Pe această platformă am pregătit:

Lecții video

Lecțiile video eduboom.ro sunt o combinație între animație veselă, audio atrăgător și multe exemple din viața reală. Lecțiile se bazează pe programa oficială emisă de MEN și conțin tot ce este mai important pentru fiecare temă în parte. Cu ajutorul lor, elevii învață cu mai multa tragere de inimă, cu interes, reținând rapid și ușor conținutul lecțiilor.

Teste

După fiecare lecție am pregătit teste de verificare a celor învățate. Cu ajutorul lor, elevii își consolidează cunoștințele și devin mai încrezători în ceea ce știu. Dacă elevul face o greșeală la test, imediat poate vedea fragmentul din lecția video în care se explică exact ceea ce are nevoie să știe pentru a răspunde corect.

Întrebări și răspunsuri

Ce se întâmplă dacă elevul are o întrebare sau nu înțelege ceva? Același lucru ca și în clasă: însă în loc să ridice mâna, aici întrebările se pun în câmpul "comentariu" de sub fiecare lecție video.

Interesant

Învățarea nu se face doar la școală. Noi inspirăm elevii cu lucruri si fapte interesante, din lumea întreagă, iar acest lucru înflăcărează în ei dorința de cunoaștere. Le stârnim interesul prin idolii lor sau prin activitățile care le fac plăcere. Încercăm să le îmbogățim cultura generală și inteligența emoțională prin teste interactive, jocuri sau povestiri intrigante.

Contact cu eduboom
Contact cu eduboom