Întrebări frecvente

 • Înregistrare

  Înregistrarea este super rapidă și ușoară! :)

  Pentru a te înregistra cu ajutorul unei adrese de e-mail, trebuie să parcurgi toți pașii de aici și să te asiguri că introduci o adresă de email validă și actuală. După ce apeși pe butonul de înregistrare, vei primi un email pe adresa folosită pentru înregistrare.

  Dacă nu găsești acel email în inbox, verifică spam-ul, pentru orice eventualitate.

  E-mailul conține un link de activare pe care trebuie să-l accesezi pentru a-ți activa contul. Apoi, tot ce trebuie să faci este să intri în contul tau de aici cu ajutorul adresei de email și parolei alese.

  Pentru a te înregistra cu Facebook, trebuie să parcurgi toți pașii de aici și să permiți accesul la adresa ta de email în fereastra care îți va apărea când apeși pe butonul „Înregistrează-te cu Facebook”. După ce apeși pe butonul de înregistrare, contul tău va fi activat imediat și te vei putea autentifica de aici selectând „Logare cu Facebook”. Gata! Spre lecțiile video! :)

  Poți obține o nouă parolă urmând acești doi pași foarte simpli.
  1. Deschide pagina de login de pe eduboom.ro și apasă pe "Ai uitat parola?", care se afla sub butonul "Logare".
  2. Introdu adresa de email cu care a fost înregistrat contul tău, iar noi îți vom trimite noua parolă.

  După ce ai primit noua parolă, poți să o introduci manual sau să o copiezi cu atenție din e-mail. Uneori, când copiezi o porțiune de text din e-mail, se întâmplă să selectezi caractere suplimentare, iar parola poate fi considerată greșită. De asemenea, parola poate conține majuscule, litere mici, numere și/sau simboluri.

  După ce ai intrat cu succes în contul tău, îți recomandăm să-ți schimbi parola cu una știută doar de tine. Poți face acest lucru apasând pe imaginea ta de profil sau accesând acest link.

  Alege „Parola de conectare eduboom”, apoi apasă pe „Redactează”. În câmpul „Parolă veche”, trebuie să introduci parola primită pe e-mail.

  În acest fel, îți vei putea schimba parola de câte ori dorești.

  Dacă nu găsești e-mailul cu linkul de activare în Inbox-ul adresei tale de e-mail, verifică dacă nu cumva a ajuns în Spam. Dacă nu îl găsești nici acolo, poți solicita un nou link de activare urmând acești pași:

  1. Încearcă să te conectezi la contul tău pe pagina de conectare de pe eduboom.ro, introducând e-mailul și parola pe care le-ai folosit pentru a te înregistra.
  2. Îți va apărea un mesaj care spune că contul tău nu este activ și trebuie să-l activezi pentru a te autentifica. Mai jos, scrie ”Trimite un nou email de confirmare a înregistrării de aici.” Apăsa pe cuvântul colorat cu albastru „aici” și îți vom trimite automat un nou link de activare.
  3. Caută din nou e-mailul cu linkul de activare în Inbox-ul adresei tale de email sau în Spam.

  Deschide e-mailul, apasă pe link-ul de activare din acesta, iar contul tău va fi activat. Apoi, tot ce trebuie să faci este să te conectezi introducând adresa de email și parola pe pagina de conectare de pe eduboom.ro.

  Dacă faci totul bine, dar tot nu funcționează, contactează-ne la [email protected].

 • Conținut

  Lecțiile video de pe eduboom sunt în deplină conformitate cu programa școlară oficială și îndeplinesc pe deplin cerințele Ministerului Educației și standardele educaționale din România. Au fost dezvoltate împreună cu unii dintre cei mai buni profesori din România și conțin tot ce ai nevoie pentru a obține note bune și tot ce ai putea primi la teste și examene.

  Ne poți întreba orice dacă întâmpini dificultăți sau dacă ai curiozități. Profesorii noștri îți stau mereu la dispoziție și vor fi bucuroși să-ți răspundă. Dacă dorești să iei legatura cu oricare dintre ei, scrie întrebarea pe care o ai în secțiunea de comentarii de sub lecția video sau test.

  Astfel, comentariul tău va ajuta și alți elevi care întâmpină aceleași dificultăți.

  Vei găsi toate materiile și clasele accesând meniul „Lecții și teste" aflat pe banda albastră, în dreapta logo-ului eduboom. Alege o materie și o clasă, iar acolo vei găsi toate lecțiile video și testele pe care le cauți.

  Un alt mod cool și rapid de a găsi o lecție video specifică, este să folosești motorul de căutare eduboom. Este situat sus, în partea dreapta-sus, lângă poza ta de profil. Încearcă să cauți lecția dorită, introducând cuvintele cheie în motorul de căutare, iar acesta va afișa toate lecțiile în care sunt menționate acestea.

  Dacă nu găsești lecția dorită în acest fel, scrie-ne în secțiunile de comentarii de sub lecții, iar noi te vom direcționa către ceea ce cauți.

  Trailerele sunt versiuni prescurtate ale lecțiilor video și au o durată de 2 minute. Scopul lor este să-ți arate cât de ușor și interesant este să înveți cu lecțiile video de pe eduboom.

  Trailerele lecțiilor video sunt vizibile atunci când utilizezi eduboom fără abonament. Acesta este motivul pentru care lecția video se întrerupe după al doilea minut. Odată ce activezi unul dintre abonamente în contul tău, vei putea viziona lecțiile video în întregime în loc de trailere.

 • Prețuri și abonament

  Înregistrarea este complet gratuită și îți oferă posibilitatea de a utiliza gratuit o parte din conținutul eduboom.

  Înregistrarea pe eduboom îți oferă posibilitatea de a:
  - viziona gratuit primele 5 lecții video de la toate materiile claselor I-XII;
  - rezolva gratuit testele aferente primelor 5 lecții video de la toate materiile claselor I-XII;
  - viziona gratuit toate lecțiile video din secțiunea „Valoros și interesant”;
  - urmări gratuit trailerele tuturor celorlalte lecții video;
  - scrie comentarii și primi îndrumări din partea profesorilor eduboom cu privire la materialul de studiu;

  Abonamentele includ toate beneficiile enumerate mai sus, precum și întregul conținut al platformei eduboom. Dacă activezi unul dintre abonamente, vei putea utiliza absolut toate cele peste 7000 de lectii video și teste de la toate materiile și clasele.

  Poți afla mai multe detalii despre abonamente și poți efectua plata pentru perioada dorită de aici.

  Abonamentele eduboom includ peste 7000 de lecții video și teste de la materiile claselor I-XII. În acest moment, prețurile sunt reduse cu 50%!

  45 lei/lună (90 lei/lună) pentru un abonament de 24 luni. Plătești în avans pentru toată perioada 1080 lei;
  50 lei/lună (100 lei/lună) pentru un abonament de 12 luni. Plătești în avans pentru toată perioada 600 de lei;
  100 lei/lună (200 lei/lună) pentru un abonament de o lună.

  Activează unul dintre abonamente pentru perioada dorită de aici.

  Da, există o perioadă de evaluare gratuită!

  Vei beneficia de o perioadă de evaluare gratuită de 3 săptămâni în care poți utiliza funcționalitatea completă a platformei eduboom. Perioada de evaluare gratuită va începe automat, imediat după activarea contului. Te așteaptă peste 7000 de lecții video și teste de la materiile claselor I-XII.

  Te poți înregistra și poți profita de perioada de evaluare gratuită de aici.

  Plata abonamentelor eduboom se poate face prin card bancar. Conectează-te la contul prin care dorești să achiziționezi unul dintre abonamente, selectează „Abonament” și apăsă pe „Activează abonament” sau accesează acest link.

  Sistemul nostru te va ghida automat prin întregul proces de plată. Mai întâi, selectează abonamentul dorit, apoi completează detaliile cardului tău bancar și, în final, apasă pe „Plătește acum”.

  Abonamentul va fi activat automat în contul tău după procesarea plății.

  Când serviciul “Reînnoire automată a abonamentului” este activat, abonamentul tău va fi reînnoit automat pentru același număr de luni pentru care ai plătit ultima data.

  În cazul abonamentelor de 12 sau 24 de luni, vei primi +1 lună cadou atunci când unul dintre acestea este reînnoit automat. De exemplu, dacă abonamentul tău curent este de 12 luni, acesta va fi reînnoit automat pentru încă 12 luni și vei primi +1 lună cadou. Adică îți vei reînnoi abonamentul pentru încă 13 luni.

  În acest scop, cardul bancar utilizat pentru plata ultimului abonament va fi debitat cu suma corespunzătoare, 7 zile înainte de expirarea abonamentului curent.

  Serviciul “Reînnoire automată a abonamentului” este activat atunci când achiziționezi unul dintre abonamentele eduboom cu un card bancar. O altă modalitate prin care poți activa acest serviciu este modificarea manuală a opțiunilor acestuia din “Abonament”. Îl poți dezactiva oricând din același loc, unde vei vedea data următoarei plăți, tipul de abonament și suma care va fi plătită pentru acesta. Tot acolo, poți actualiza și datele cardului pe care dorești să-l utilizezi.

  Poți dezactiva oricând reînnoirea automată a abonamentului, accesând pagina “Abonament”. Acolo, vei găsi link-ul „Dezactivează reînnoirea automată”, care te va duce la pagina de setări.

  Apasă pe butonul „Dezactivează reînnoirea automată” și vei primi confirmarea modificării reușite, informații despre timpul rămas din abonament și un link prin care poți reactiva serviciul.

  Prin dezactivarea reînnoirii automate nu pierzi accesul la conținutul abonamentului curent.

  Îți recomandăm să nu dezactivezi reînnoirea automată, astfel încât să nu omiți să reînnoiesti abonamentul și să profiți de +1 lună cadou.

  Poți reactiva oricând reînnoirea automată a abonamentului, accesând pagina “Abonament”. Dacă serviciul este inactiv, vei vedea un buton pentru activarea acestuia, care te va duce la pagina de setări, unde vei putea completa detaliile cardului bancar pe care dorești să-l utilizezi.

  Pentru activarea cu succes a serviciului “Reînnoire automată a abonamentului”, cardul tău trebuie să fie valabil și să aibă fonduri disponibile suficiente pentru plata abonamentului ales.

  După introducerea corectă a datelor, apăsa pe butonul „Activează” și vei primi confirmarea modificării reușite, precum și informații despre data la care se va efectua plata și tipul de abonament care va fi reînnoit.

  Poți afla câte zile au mai rămas până la sfârșitul abonamentului tău și data la care va fi efectuată următoarea plată automată, accesând pagina “Abonament”. În același loc, vei vedea tipul de abonament pentru care vei fi taxat, iar dacă este necesar, îți vei putea actualiza datele cardului bancar pe care doriți să-l utilizezi.

 • Tehnic

  Conexiunea la internet este foarte importantă pentru utilizarea completă a eduboom. Prin intermediul unei conexiuni la internet, poți viziona lecții video, rezolva teste și obține beneficii datorită acestora. Dacă ai o întrebare, o puteți adresa imediat în secțiunea de comentarii de sub lecție sau test. Astfel, vei primi foarte repede răspunsuri și explicații din partea profesorilor noștri sau chiar din partea altor elevi care au înțeles materialul și doresc să te ajute. Poți afla în orice moment progresul pe care-l faci, câștigând puncte XP și ridicându-ți nivelul profilului și al cunoștințelor. Toate acestea se întâmplă în timp real și cu ajutorul internetului.

  Recomandarea noastră este ca fiecare utilizator să aibă propriul profil personal, cu un abonament separat. Din motive de securitate a conturilor utilizatorilor noștri, am creat site-ul astfel încât un cont să nu poată fi accesat de pe mai multe dispozitive sau browsere în același timp.

  Sunt mai multe motive pentru care fiecare utilizator ar trebui să aibă propriul profil. Iată câteva dintre ele:

  - Poți studia când și unde dorești;
  - Acumulezi individual puncte de experiență XP și insigne, iar astfel, nivelul profilului tău crește;
  - Profilul este protejat și nu poate fi folosit de alte persoane fără cunoștința și consimțământul tău.

  Poți utiliza abonamentul intrând în contul tău de pe diferite dispozitive: computer, laptop, tabletă și telefon, oriunde ai acces la internet.

  Din motive de securitate a conturilor utilizatorilor noștri, nu te poți conecta la același cont de pe două dispozitive în același timp. Dacă te conectezi la același cont de pe două dispozitive în același timp, site-ul va deconecta automat primul dispozitiv. În cazul acesta, tot ce trebuie să faci este să te conectezi din nou, folosind adresa de email și parola aferentă.

  În cazul în care ai dificultăți tehnice care nu-ți permit să utilizezi toate funcționalitățile oferite de eduboom, contactează-ne imediat prin email la [email protected] și te vom ajuta!

  Cu cât ne oferi mai multe informații despre problema cu care te confrunți, cu atât mai rapid și mai ușor o vom găsi și o vom remedia. Iată câteva întrebări la care așteptăm să ne răspunzi pentru a înțelege mai bine situația și pentru a te ajuta în cel mai scurt timp posibil.

  1. Descrie în detaliu ceea ce vezi pe ecran. Vezi vreun mesaj? Trimite-ne o captură a ecranului pe care îl vezi pentru a ne da seama ce se întâmplă.
  2. Ce dispozitiv folosești pentru a accesa eduboom - computer, laptop, tabletă sau telefon?
  3. Ce browser folosesti pentru a te conecta - Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer sau altul?

 • Altele

  Ne poți contacta prin email la [email protected], pe Facebook și prin intermediul secțiunilor de comentarii de sub lecțiile video și testele de pe eduboom.ro. Răspundem activ în toate aceste locuri.

Contact cu eduboom
Contact cu eduboom