Pregătește-te pentru Evaluarea Națională cu eduboom!

Pregatire Evaluare Nationala cu eduboom

Ei, dragi elevi, v-ați pregătit pentru evaluare? Nu, nu vorbim despre testul de evaluare, ci despre Evaluarea Națională. Și dacă nu ați făcut-o temeinic, nu aveți de ce să vă  faceți griji, pentru că eduboom este aici ca să vă sprijine pentru a ajunge la liceul dorit!

Pe eduboom vei găsi tot ce ai nevoie pentru pregătirea ta! Cu ajutorul lecțiilor noastre video, a testelor, a variantei model și testelor de antrenament la matematică, vei învăța și consolida cu ușurință materialul, iar rezultatele nu vor întârzia să apară după examen.

Lecțiile video

Predicatul - lecție video de limba română

Animația dinamică, sunetul captivant și zecile de exemple practice din viața de zi cu zi  – lecțiile video sunt cea mai ușoară și mai distractivă modalitate să înțelegi materia de-a 8-a, la română și la matematică și să capeți încredere în cunoștințele tale.

Iar dacă nu-ți aduci aminte ceva din materia din anii precedenți, cu ușurință vei găsi în platformă noțiunile respective. Mergi în meniul principal, alege materia și clasa, și vei găsi ceea ce te interesează.

Dacă ceva rămâne totuși neclar, poți  întreba oricând profesorii noștri, în comentariile de sub lecția video. Ei cu bucurie, îți vor răspunde și te vor ajuta să devii din ce în ce mai bun.

Testele video

După ce parcurgi fiecare lecție din pregătirea ta la română și la matematică, fă și testul de la sfârșitul lecțiilor ca să vezi cât de bine ai înțeles totul.

Ca să fii sigur de cunoștințele tale, întotdeauna trebuie să aprofundezi ceea ce ai învățat. Pe eduboom vei găsi un test de verificare a cunoștințelor,  după fiecare lecție – astfel încât tu să poți exersa imediat și să te asigurați că ai reținut lecția.

Și știi ce-i super interesant și util? Că testele noastre folosesc o tehnologie unică și redau un fragment din lecția video cu răspunsul la întrebările la care ai greșit răspunsul. Astfel, dacă faci  o greșeală, eduboom îți arată imediat fragmentul corect din lecția video pentru a-ți completa lacunele. 

 

Varianta model de examen la matematică

Model test Evaluare Naționala matematica

Pe еduboom vei găsi 3  teste de antrenament pentru Evaluarea Națională la matematică.

Vestea bună este că testele noastre conțin partea de lecție video cu explicații și rezolvări complete. La unele exerciții sau probleme, poți găsi chiar două metode de rezolvare. Fain, nu-i așa?

După fiecare lecție, fă testul și verifică fragmentul video cu răspunsul la întrebările unde ai dat răspuns greșit, ca să fii sigur că ai reținut totul foarte bine!

Testele de antrenament la matematică

Test video matematica Evaluare Nationala

Pe еduboom vei găsi 3  teste de antrenament pentru Evaluarea Națională la matematică.

Vestea bună este că testele noastre conțin partea de lecție video cu explicații și rezolvări complete. La unele exerciții sau probleme, poți găsi chiar două metode de rezolvare. Super tare, nu-i așa?

După fiecare lecție, fă testul și verifică fragmentul video cu răspunsul la întrebare, ca să fii sigur că ai  reținut totul foarte bine!

 

Ei, cum e? Te simți mult mai pregătit pentru Evaluarea Națională, așa-i?

Noi, cei de la eduboom, credem în tine și îți dorim succes la examen! Așteptăm să ne spui cum a fost.

Până atunci, pregătește-te zilnic cu toate lecțiile și testele video din platformă!

eduboom


 

Urmărește toate noutățile de pe eduboom și în Facebook și Instagram!

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.