Webinar gratuit pentru profesori și învățători: Descoperă platforma eduboom!

webinar gratuit descopera platforma eduboom

Dragi profesori și învățători,

Știți deja că eduboom vă este în permanență alături, în procesul de predare, evaluare și interacțiune cu elevii.

Și iată că a venit și timpul să fim împreună! 

 

webinar eduboom

 

Cu bucurie vă așteptăm online, alături de noi, marți, 10.05.2022, între orele 18.00-19.00 la un webinar gratuit în care vom răspunde la întrebări precum:

❓ Cum a apărut platforma eduboom și cine a fondat-o?

❓ Cum puteți beneficia la ore, de cele peste 4500 de lecții și teste video online din 7 materii școlare pentru clasele I-XII?

❓ Ce alte resurse aveți la dispoziție ca să îmbunătățiți rezultatele și abilitățile elevilor?

❓ Care sunt planurile de dezvoltare ale platformei?

❓ Cum să atrageți atenția și să motivați elevii în clasă? 

Vom discuta despre toate acestea, despre dar și despre alte idei de cum să folosiți în activitatea profesională platforma eduboom, a cărei misiune să facă învățarea interesantă și pe înțelesul tuturor elevilor.

Prin folosirea unui limbaj accesibil și a metodelor de învățare de actualitate, noi ne dorim să îi ajutăm pe profesori să predea mai ușor materia școlară și pe elevi să învețe mai repede și mai eficient, să-și dezvolte abilitățile și să-și împlinească visurile.

Vă așteptăm online, pe platforma ZOOM! 

Pentru participare este necesară completarea unui formular online, pe care îl găsiți în link-ul de mai jos, din butonul „Înscrieți-vă aici!”.formular webinar descopera platforma eduboomWebinarul face parte din cadrul proiectului “Platforme și instrumente digitale” inițiat și implementat de Asociația ”Inițiativă în Educație”, al cărui scop este de a susține cadrele didactice în procesul de predare-învățare-evaluare, folosind metode moderne și accesibile generațiilor actuale. 

După completarea formularului de feedback, participanții primesc adeverință de participare și un cadou din partea eduboom. 

Atractiv, nu-i așa?

Oricum, eduboom continuă să se dezvolte și să adauge în continuu sute de lecții construite de profesori și învățători de top, conform programei școlare oficiale din România. 

Pentru acces deplin la toate lecțiile, trebuie să vă înregistrați în platformă. După înregistrare, benficiați de 21 de zile de acces gratuit.

eduboom


Urmărește toate noutățile de pe eduboom și în Facebook și Instagram!


 

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.