Abonament eduboom gratuit pentru școala Dumneavostră cu finanțare de la Ministerul Educației!

Scris de Citit de 14839 ori Nu există tag-uri

 

 

În 2023, școala dvs. are posibilitatea să aplice pentru finanțarea abonamentului școlar pentru platforma educațională eduboom.

Ministerul Educației propune un nou proiect de finanțare a școlilor – „Dotarea cu laboratoare inteligente a unității de învățământ secundar superior”. În România, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) sunt alocate în total 117.499.800 de euro. Acest proiect vă permite să finanțați achiziționarea de abonamente școlare pentru platformele de e-learning, pe care să le folosiți în sprijinul predării mai interactive a conținutului educațional.

 

De ce să alegeți un abonament școlar pentru eduboom?

Eduboom.ro prezintă materialul educațional într-un limbaj ușor de înțeles și interesant.

Materialele sunt dezvoltate de profesori specialiști și pot fi folosite atât de autodidacți, cât și pentru predarea la clasă. Cu eduboom, vă faceți lecțiile mai captivante și mai interesante, iar elevii vor obține succese mai mari!

Pe platformă veți găsi peste 7000 de lecții video și teste de la clasa I la clasa a XII-a, aliniate complet la programa școlară oficială:

  • Selectați lecția video pentru ora respectivă și urmăriți videoclipul în întregime sau parțial, împreună cu elevii.
  • Rezolvați cu elevii testul după lecția video pentru a pune cunoștințele în aplicare. S-a dovedit că, în acest fel, învățarea este mult mai eficientă!
  • La finalul testului, vedeți rezultatul, iar dacă aveți un răspuns incorect, cu 1 clic deschideți exact fragmentul din lecția video care îi va ajuta pe elevi să-și completeze cunoștințele.

 

Pe lângă lecțiile din curriculum, platforma cuprinde videoclipuri captivante pe diverse teme și subiecte, cu ajutorul cărora elevii pot descoperi mai multe despre lume și își pot dezvolta abilități valoroase. Veți găsi videoclipuri despre personalități și evenimente istorice interesante, tehnologii noi, inteligența emoțională și altele.

Primim zilnic feedback pozitiv atât de la elevii care folosesc platforma pentru a se pregăti acasă, precum și de la școlile care folosesc lecțiile la clasă. Lecțiile sunt vizualizate deja de peste 2.200.000 de ori de peste 250.000 de utilizatori înregistrați!

Aplicați pentru finanțarea abonamentului!

Aplicarea pentru finanțare este simplă, online – trimiteți solicitarea pe platforma electronică PNRR și menționați că doriți să finanțați un abonament eduboom.

Solicitanții eligibili sunt instituții de învățământ secundar superior, publice sau private, acreditate (colegii, licee, licee tehnice, școli profesionale, inclusiv cele cu clase de învățământ dual).

Profitați de ocazie și convingeți-vă de beneficiile eduboom!

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.