Participă la jocul eduboom și câștigă un abonament de 12 luni pe eduboom.ro!

Scris de Citit de 7386 ori Nu există tag-uri

Participă la jocul organizat de eduboom.ro și câștigă un abonament! 🎁

Așteaptă sărbătorile de Crăciun cu un cadou de la eduboom! 🎄 Alătură-te jocului nostru și poți câștiga un abonament gratuit de 12 luni pe www.eduboom.ro, cu ajutorul căruia îți vei aminti mult mai rapid și mai ușor tot ce ai uitat în timpul vacantei de Crăciun. Iată cum poți participa:

Facebook:

  1. Gândește-te la cea mai frumoasă amintire de Crăciun.
  2. Povestește-ne despre ea într-un comentariu sub această postare.
  3. Distribuie public postarea pe profilul tău.

 

Instagram:

  1. Gândește-te la cea mai frumoasă amintire de Crăciun.
  2. Povestește-ne despre ea într-un comentariu sub această postare.
  3. Urmărește eduboom.

 

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA JOCULUI „JOACĂ ȘI CÂȘTIGA UN ABONAMENT DE 12 LUNI PE PLATFORMA EDUBOOM” PE REȚELE DE SOCIALIZARE

 

SECȚIUNEA 1. Organizatorul jocului

1.1. Organizatorul jocului „Joacă și câștigă un abonament de 12 luni pe platforma Eduboom” este „Eduboom Educatie” SRL, cu sediul social si administrativ în București, Sector 1, Str. Dr. Iacob Felix nr. 28, biroul nr. 11, înregistrat la Registrul Comerțului cu nr. J40/15125/2020, CUI 43308757.

1.2. Scopul acestor termeni și condiții generale este de a stabili condițiile de desfășurare, participare și încetare a jocului, precum și procedura de determinare a participanților câștigători la acesta și de acordare a premiilor anunțate. Regulile anunțate sunt obligatorii și leagă participanții la joc.

1.3. Organizatorul jocului are dreptul de a completa sau modifica unilateral condițiile jocului. În aceste cazuri, acesta se angajează să dezvăluie imediat și public completările și modificările relevante.

 

SECȚIUNEA 2. Perioada desfășurării jocului

2.1. Jocul este organizat pentru a promova platforma educațională online Eduboom în rândul publicului de pe rețelele de socializare. Jocul se va desfășura prin respectarea prezentelor reguli în perioada 12.12.2022 – 20.12.2022, inclusiv.

SECȚIUNEA 3. Acoperirea teritorială a jocului

3.1. Jocul este organizat și desfășurat pe paginile de socializare ale Eduboom din România.

 

SECȚIUNEA 4. Mecanismul și condițiile de participare la joc

4.1. Oricine dorește să participe la joc trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 

Pe Facebook:

  1. Gândește-te la cea mai frumoasă amintire de Crăciun
  2. Povestește-ne despre ea într-un comentariu sub această postare
  3. Distribuie public postarea pe profilul tău

 

Pe Instagram:

  1. Gândește-te la cea mai frumoasă amintire de Crăciun
  2. Povestește-ne despre ea într-un comentariu sub această postare
  3. Urmărește eduboom

 

4.2. După încheierea jocului, pe 20.12.2022, vor fi selectați trei câștigători, fiecare dintre ei urmând să câștige un abonament de 12 luni pe platforma online Eduboom.

4.3. Premiul poate fi revendicat doar de către câștigător. Nu pot participa la joc

persoanele care lucrează pentru compania organizatoare și filialele acesteia, precum și rudele de gradul întâi ale acestora: copiii, soții, părinții, frații și surorile, nu pot participa la jocuri.

4.4. Doar utilizatorii care respectă acești termeni și condiții și au îndeplinit condițiile de participare în perioada jocului sunt eligibili să participe la tragerea la sorți.

4.5. Un utilizator are dreptul la maximum două participări la joc, cate o dată pe profilurile noastre de Facebook și Instagram

4.6. Fiecare participant la joc poate câștiga un singur premiu, indiferent de numărul de înscrieri revendicat.

 

SECȚIUNEA 5. Premiile jocului

5.1. Prin participarea la joc, participanții declară că sunt legați de acești termeni și condiții și sunt de acord să le respecte.

5.2. Premiul stabilit pentru cei trei câștigători la joc este: un abonament de 12 luni pe platforma online Eduboom.

5.3. Dacă vreunul dintre câștigătorii jocului are deja un abonament activ pe platformă, abonamentul deja activ se va prelungi cu încă 12 luni.

5.4. Nu este permisă înlocuirea unui premiu câștigat cu echivalentul acestuia în bani.

 

SECȚIUNEA 6. Anunțarea câștigătorilor și primirea premiilor

6.1. Determinarea câștigătorilor va avea loc prin extragerea a trei dintre participantii care au respectat conditiile de participare. Pe lângă participanții câștigători, va fi extras un participant de rezervă pentru fiecare dintre premii, care va avea dreptul să câștige un premiu corespunzător în condițiile acestor Termeni și Condiții Generale. Câștigătorii vor fi extrași la întâmplare.

6.2. Participanții câștigători la extragere vor fi anunțați pe 20.12.2022 pe pagina de Facebook a Eduboom și pe profilul de Instagram al Eduboom.

6.3. Până la data de 21.12.2022, Organizatorul contactează fiecare câștigător pe rețeaua de socializare prin care s-a alăturat jocului, pentru a furniza datele necesare primirii premiului. Pentru a-și primi premiul, fiecare câștigător trebuie  să-și creeze un profil pe www.eduboom.ro și să furnizeze organizatorului adresa de email cu care s-a înregistrat pe Platformă sau, dacă s-a înregistrat prin profilul său de Facebook – email-ul cu care s-a înscris / este înregistrat pe Facebook.

6.4. În cazul în care Organizatorul nu poate contacta câștigătorul, câștigătorul nu furnizează datele necesare în termen de 7 zile de la primirea unui mesaj de la Organizator, sau datele furnizate sunt inexacte sau incorecte, premiul va fi acordat câștigătorului de rezervă. (premiile pentru câștigătorii de rezerva sunt acordate în ordinea extragerii acestora).

 6.5. Fiecare participant poate câștiga doar unul dintre premiile anunțate.

 

SECȚIUNEA 7. Date personale

7.1. Prin participarea la joc, fiecare participant înțelege și este de acord cu prevederile acestor termeni și că poate fi necesara furnizarea numelui și adresei de e-mail pentru a primi premiul.

 

SECȚIUNEA 8. Alți termeni

8.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a înceta jocul prin anunțarea în mod public în caz de abuz, încălcare a regulilor sau de forță majoră.

8.2. Contestarea rezultatului jocului, valabilitatea și acuratețea oricărui rezultat de către un participant nu va avea niciun efect împotriva Organizatorului.

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.