new-logo

Test: Test antrenament 9. Partea III. Algebră

Pentru a afla cum să faci testul, înregistrează-te pe eduboom!

Înregistrează-te Ești înregistrat? Întră în cont »

Întrebările pe care le vei întâlni în test:

1
Este adevărată egalitatea (a-b)^2= a^2-2ab+b^2?
2
Este adevărat că (a+b)(a-b)=a^2+b^2?
3
1+2+...+n=
4
Fiind date două funcții f,g :\mathbbR--> \mathbbR, pentru a determina abscisa  punctului de intersecție al graficelor trebuie să rezolvi ecuația f(x)=g(x).
5
Diferența a două numere naturale pare este:
6
Fie funcția f:\mathbbR--> \mathbbR , f(x)= 2x+3 . Punctul de intersecție al graficului funcției cu axa Oy are ordonata : Exprimă răspunsul printr-un număr.
7
Fie E(x)=x^2+4x+5, x\in \mathbbR. Alege afirmația corectă:
8
Fie E(x)=x^2+5x+4-(x+2)^2, x\in \mathbbR. Forma cea mai simplă a expresiei E(x) este: Completează folosind litere .
9
Un test conține 20 de întrebări. Pentru fiecare răspuns corect se acordă 4 puncte, pentru fiecare răspuns greșit se scad 2 puncte și nu se acordă puncte din oficiu. Este posibil ca un copil care a parcurs tot testul să obțină 75 de puncte?
10
Fie funcțiile f,g:\mathbbR--> \mathbbR , f(x)= 3x-5 și g(x)= 2x-3 . Punctul de intersecție al graficelor celor două funcții este : Completează folosind doar cifre.
11
Fie funcțiile f,g:\mathbbR--> \mathbbR , f(x)= 3x-5 și g(x)= 2x-5 . Calculând \fracf(x)-g(x)x pentru x\neq 0, vei obține rezultatul ..... Exprimă răspunsul printr-un număr.
12
Fie E(x)=\sqrtx^2+5x+4-(x+2)^2, x\in \mathbbN. Atunci numărul N=\sqrtx\cdot E(x)  este :
13
Un test conține 20 de întrebări. Pentru fiecare răspuns corect se acordă 4 puncte, pentru fiecare răspuns greșit se scad 2 puncte și nu se acordă puncte din oficiu. Silvia a răspuns la toate întrebările testului și a obținut 50 de puncte. Determină numărul de întrebări din test la care Silvia a răspuns greșit. Exprimă răspunsul printr-un număr.
14
Fie E(x)=x^2+5x+4-(x+2)^2, x\in \mathbbR.  Calculând E(1)+E(2)+...+E(100) vei obține: Exprimă răspunsul printr-un număr.
15
Fie funcțiile f,g:\mathbbR--> \mathbbR , f(x)= 3x-5 și g(x)= 2x-3. Dacă \left \ C \right \=Gg\cap Oy  , determină d(C, Gf).

Descrierea testului

Ești în clasa a VIII-a și lucrezi intens la matematică pentru examenul de Evaluare Națională. Pentru asta, este foarte important să rezolvi cât mai multe subiecte cu acest format, pentru a te familiariza cu stilul exercițiilor. Odată vizionat clipul Test antrenament 9 - Partea III-algebră dar și pentru a fixa cât mai bine metodele și raționamentele prezentate în lecție, rezolvă și tu acest set de exerciții asemănătoare cu cele din clip. Așa că, spor la treabă și la notă mare!

Pentru a comenta acest test, fii parte din eduboom!

Comentarii (0)
Contact cu eduboom
Contact cu eduboom