Profesori, iată cum puteți obține un abonament gratuit la eduboom!

Scris de Citit de 2483 ori Nu există tag-uri

 

Încă din luna octombrie, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a acordat tuturor celor care lucrează în sfera învățământului prime sub forma unui voucher în valoare de 1.500 de lei. De aceste vouchere pot beneficia:

  • Cadrele didactice, personalul didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat;
  • Cadrele didactice, din sistemul de învățământ universitar de stat care dețin gradul didactic de conferențiar, lectorii și asistenții universitari precum și  personalul didactic auxiliar, din sistemul de învățământ universitar. (Personalul didactic, din sistemul de învățământ superior de stat, care deține titlul pedagogic de conferențiar, șef lucrări/profesor și asistent, precum și pentru personalul didactic auxiliar, din sistemul de învățământ universitar)

Pentru ce puteți folosi aceste vouchere?

Le puteți utiliza pentru a achiziționa cursuri de formare profesională, echipamente IT, resurse educaționale sau pentru a acoperi o varietate de nevoi legate de procesul de învățământ. Dorim să vă comunicăm o veste importantă – puteți utiliza aceste fonduri și pentru a achiziționa abonamente de la eduboom. Deoarece ne încadrăm și noi în cerințele Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

De ce să alegeți un abonament la eduboom?

Eduboom.ro prezintă materialul școlar într-un limbaj ușor de înțeles și interesant. Materialele sunt elaborate de profesori specializați și pot fi folosite atât de către elevii care învață singuri, cât și pentru predarea în sala de clasă. Cu eduboom, vă faceți lecțiile mai atractive și mai interesante, iar elevii dvs. vor avea rezultate mai bune! 

În cadrul acestei platforme veți găsi peste 8000 de lecții video și teste de la clasa I la clasa a XII-a, adaptate în totalitate la programul școlar oficial:

  • Selectați lecția video pentru lecția respectivă și vizionați-o integral sau parțial împreună cu elevii.
  • Faceți testul cu elevii după lecția video pentru a pune în practică cunoștințele dobândite. Este un fapt dovedit că învățarea este mult mai eficientă în acest mod!
  • La sfârșitul testului, vedeți rezultatul, iar dacă un răspuns este greșit, doar cu 1 click se deschide exact fragmentul din lecția video care îi va ajuta pe elevi să își completeze cunoștințele.

 

În plus față de lecțiile din programul școlar, platforma vă pune la dispoziție videoclipuri captivante pe o varietate de subiecte și teme prin intermediul cărora elevii pot descoperi mai multe despre lume și își pot dezvolta abilități valoroase. Aici veți găsi videoclipuri despre personalități și evenimente istorice interesante, despre noi tehnologii, despre inteligența emoțională și multe altele.

Primim zilnic feedback pozitiv atât de la elevii care folosesc platforma pentru a se pregăti acasă, cât și de la școlile care folosesc lecțiile în clasă. Lecțiile au fost deja vizualizate de peste 3.400.000 de ori de către peste 470.000 de utilizatori înregistrați!

 

Profitați de această oportunitate și convingeți-vă de beneficiile eduboom!

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *