Știai aceste lucruri interesante despre Elon Musk?

fapte interesante despre elon musk

Cum arată marțienii? Sunt niște omuleți verzi cu ochi mari și negri și blastere laser și mai mari? Depinde pe cine întrebi. 

În mintea noastră, imaginea unui marțian ia din ce în ce mai mult forma unui antreprenor excentric, pasionat de spațiu, mașini electrice și aruncătoare de flăcări.

Nu cred că e  secret despre cine este vorbim!  Hai să  trecem direct la faptele interesante despre genialul, dar umilul și cu picioarele pe pământ (înțelegi tu…) – Elon Musk.

Unde s-a născut și cum i-a fost copilăria?

Cum a reușit să creeze și să vândă un joc pe calculator la doar 12 ani?

Cum a reușit să lanseze una dintre mașinile sale în spațiu?

Cum plănuiește el să „atace” celelalte planete?

 

Ai răspunsurile la toate aceste întrebări în acest videoclip:

 

eduboom despre elon musk

 

Îl știi bine acum pe tatăl lui X Æ A-12? Minunat, hai că ți-am pregătit și alte câteva fapte despre el.   

A jucat în „The Simpsons” și „Iron Man”

Superstar atât în viața reală, cât și pe ecran. Proprietarul Space X a apărut într-un episod din legendarul sitcom „The Simpsons” – „The Musk Who Fell to Earth”. De asemenea, îl poți  vedea alături de un alt geniu al tehnologiei, Tony Stark, în„ Iron Man 2”. 

Elon în costumul lui Iron Man, ar fi o imagine impresionantă…Partea bună este  că, într-o bună zi, ar putea fi posibil…

Crede Elon Musk că extratereștrii există?

Într-unul dintre cele mai recente interviuri cu Musk, acesta a fost întrebat dacă este de părere că ar trebui să căutăm în mod activ semne de viață extraterestră. Poți ghici ce a răspuns? Omul care și-a dedicat viața explorării spațiului, omul care a pus la cale planuri de colonizare a sistemului solar? Spune că „să  cauți  extratereștri,  e o pierdere de timp…”

 El explică faptul că ar accepta cu plăcere existența lor dacă ar avea dovezi solide, dar pur și simplu  nu acordă timp să se gândească la  asta.

Iar acum, la final imaginează-ți  fețele astronauților de la SpaceX a căror rachetă tocmai a trecut pe lângă, să zicem, Millennium Falcon.

Ar fi o conversație amuzantă cu șeful, așa-i?

Ți-a plăcut acest articol? Intră acum pe eduboom.ro și vei descoperi și alte tutoriale video interesante, iar între timp noi îți pregătim articolele pentru ele!

eduboom


Urmărește toate noutățile de pe eduboom și în Facebook și Instagram!

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.