De unde provine internetul?

De unde provine Internetul

De unde a apărut internetul? 

Dacă ți-au spus ai tăi, că l-a adus barza, sigur e timpul să-ți schimbi părerea. Acum vom clarifica ce este internetul, de unde vine și cât de mult cântărește. 

Păi ce, îl cântărim? Și cum facem asta?  Citește mai departe și vei afla totul!

De unde provine internetul

În acest moment, în lume există peste 21 de miliarde de dispozitive conectate la internet. 

Ca idee, acest număr este de aproape 3 ori mai mare decât numărul de oameni de pe Pământ. Astfel de statistici impresionante nu fac decât să ne reamintească faptul că majoritatea dintre noi consideră conexiunea noastră la World Wide Web ca fiind de la sine înțeleasă.

Deschizi TikTok și deodată apar sute de adolescenți pe telefon care dansează în același ritm cu tine sau doar se uită la telefonul tău cu suspiciune. 

Sau ți-ai amintit că mâine ai școală și deschizi eduboom să faci un test de recapitulare. Dar cum ajung toate aceste informații la tine?

Să începem cu începutul!

Internetul este o rețea globală de rețele de calculatoare conectate între ele. A apărut în 1969 ca o tehnologie pentru comunicații militare și a fost adoptată pe scară largă în anii 1990.

Ce drum urmează internetul pentru a ajunge la tine?

Informația are greutate?

Cât cântărește internetul?

Găsești toate răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele, în videoclipul de mai jos:

de unde vine internetul

 

Iar dacă te înregistrezi acum pe eduboom ai 21 de zile acces gratuit la cele peste 4500 de lecții video și teste care te ajută să afli și mai multe lucruri interesante, să înveți mai ușor și mai repede ca să ai mai mult timp pentru pasiunile tale!

eduboom


Urmărește toate noutățile de pe eduboom și în Facebook și Instagram!

Comentarii
  • WordPress
  • Facebook

Nu există comentarii.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.